Profilul Companiei

Profilul Companiei

Acasă>Profilul Companiei

Profilul Companiei     

  Înființată în anul 2005, Shenzhen Idun Photoelectric Technology Co Ltd este situat în Shenzhen, China și acoperă o suprafață de 10000 de metri patrati, cu mai mult de 200 employees.It este o companie lider și furnizor de încredere în cercetare , dezvoltare, producție și vânzări de LED iluminat de camioane, condus de lumini de lucru de vehicule, LED-uri și alte produse conduse de autovehicule la dealeri și distribuitori în întreaga lume de servicii de automobile, jeep, 4x4 și camioane remorcă camion.

A acumulat peste 14 ani de experiență în fabricarea de iluminat pentru mucegai și auto și datorită echipamentelor noastre de vârf, cum ar fi: centre de procesare CAD / CAM, instrumente de măsurare cu trei coordonate, instrumente de măsurare a preciziei cu laser, mori cu profil numeric de control, mașini, echipamente de prelucrare CNC, linie de pulverizare automată și alte tipuri de echipamente de prelucrare, suntem capabili să proiectăm și să producem matrițe precise, complexe și durabile și să realizăm aproape toate tipurile de lumini ca cerință a clientului.


1

5

4

Fabrică Cameră de lucru Linie de producție


Asigurarea calității


Fabrica noastra este echipata cu un atelier de lucru fara praf pentru a asigura calitatea cerintelor clientului. De asemenea, cu centrul de testare cel mai avansat si mai complet, putem realiza aproape toate detectarile, inclusiv testarea distributiei de lumina, testarea vibratiilor, testarea temperaturii de culoare, testarea temperaturii la temperaturi joase și testarea retroreflectorului. Produsul lui Idun a devenit garantia increderii clientului.


11

1

2

Masina de testare a performantelor fotoelectrice Tester cu flux luminos Analizor de crom

3

4

17

                                           Sistemul de testare a vibrațiilor                      Echipamente de testare la temperaturi ridicate și joase                                                   Pat de încercare pentru îmbătrânire


Certificare


Lumina noastră cu LED-uri este produsă în conformitate cu standardele clientului (DOT / SAE, EMARK, CE, FCC, ROHS și așa mai departe). Lumina LED-urilor îndeplinește și indicii standard precum performanța fotometrică, culoarea luminii, antivibrația, scurgeri de calitate. Produsele noastre sunt exportate în principal în SUA, Canada, Rusia, Europa, America de Sud, Australia și Orientul Mijlociu. Personalul nostru de vânzări și asistență tehnică vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să selectați tipul adecvat de lumini LED pentru vehicule și camioane pentru aplicația dvs., precum și pentru a vă oferi eșantioane ale produselor noastre pentru evaluare.


Certification.jpg


   La tehnologia fotoelectrică Idun, ne-am angajat să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți, prețuri competitive, livrare rapidă și o ofertă cuprinzătoare, de ultimă oră. Scopul nostru final este satisfacerea dvs. Între timp, vom susține în mod constant valorile de bază ale "Creditului, Grațietă, Respect, Cooperare, Inovare" și ne străduim să devenim partenerul cel mai credincios în industria globală de iluminare a automobilelor cu LED-uri.