De ce noi

De ce noi

Acasă>De ce noi

                                                                                       DE CE NOI

În acești 14 ani, noi vindem nu numai produsele noastre, dar și serviciul nostru pentru clienți din întreaga lume, acum am stabilit reputația IDUN Lighting printre clienții noștri. Asigurăm că, cu IDUN Lighting, drumul tău va fi brigher, iar viața ta va fi mai bună.


200X200.jpg


Asigurarea calității

Am inspectat fiecare produs care urma să iasă din fabrică. Acestea includ testul de performanță fotometric, testul de culoare deschisă, testul anti-vibrații, testul la temperatură joasă la temperaturi scăzute, testul de etanșeitate, lumenul și încercarea la distanță, încercarea termică etc.

2-200x200.jpgForța Companiei

Cu o fabrică de 10000 de metri pătrați și mai mult de 200 de angajați și 13 ani de experiență în lumini auto conduse, Shenzhen Idun Photoelectric Technology Co, Ltd este acum o companie lider și furnizor de încredere în cercetare , dezvoltare, producție și vânzări de lumini de conducere auto

3-200x200.jpg
Servicii de înaltă calitate

Oferim servicii mai bune în timpul și după vânzări în comparație cu alți concurenți. Ne ocupăm de fiecare detaliu al tranzacției complete de afaceri de la început până la final. Vom face tot posibilul pentru a face față problemelor clienților noștri într-o zi .

4-200x200.jpg
ODM și servicii OEM

Avem propria noastra mucegai de proiectare și producerea ramură pentru mai mult de 13 ani, facem o mulțime de ODM și OEM pentru clientul nostru în fiecare year.We poate face orice lumini de vehicule și piese ca cerințele clientului.

5-200x200.jpg

certificări

Produsele noastre au trecut certificările DOT, SAE, Emark, CE, FCC, ROHS, IP67 / 68.

Fabrica noastră a trecut TS16949, certificări ISO9001.

1
Brevet

     Până acum, avem 13 brevete tehnice în iluminatul vehiculului .

6-200x200.jpg
Aplicație largă

Lumina noastra de autovehicule poate fi aplicata la Camioane, Remorci, Semiremorci, Semiremorci, RV, Camioane, Van, Barca, Snowplow, JEEP, 4X4, Offroad, Crane Truck, SUV, ATV, UTV si asa mai departe.